Vara, in intreaga ei splendoare, este mai prezenta ca oricand, manifestandu-se prin temperaturi fierbinti, raze de soare stralucitoare si atmosfera incendiara atat pe plajele de la malul marii, cat si pe sezlongurile asezate cu grija de jur imprejurul piscinelor.

Acesta este momentul in care costumele de baie cu decupaje sexy, tinutele de plaja senzuale si pielea catifelata dezvaluita de acestea sunt centrul atentiei tuturor.

Daca trendurile in materie de costume de baie, tinute de plaja sau de club sunt in permanenta schimbare, cu certitudine, un trend nu isi va pierde niciodata locul fruntas, fiind atemporal, permanent actual: pielea catifelata.

Daca esti una dintre cele care adora sa isi dezvaluie pielea soarelui, lasandu-se scaldata in atingerea lui fierbinte, dar de fiecare data cand faci asta ai o preocupare care pare sa nu inceteze sa reapara: parul nedorit, atunci poti spune adio acestei probleme datorita modernelor si inovativelor procedee de eliminare a parului nedoritepilare definitiva.

epilare definitiva, eliminare a parului nedorit, eliminare alunite

Pentru ca stim ce inseamna sa trebuiasca sa renunti la iesirile atat de asteptate si dorite la plaja, sa trebuiasca sa iti acoperi trupul in aceste minunate zile de vara pentru ca programarea la cosmetica este abia saptamana viitoare sau sa induri usturimile si iritatiile neplacute cauzate de eliminarea parului nedorit cu ajutorul aparatului de ras, in clinica Nr.1, dedicata perfectiunii fizice – Kasem Aesthetic, iti punem la dispozitie cea mai inovativa si eficienta metoda de epilare – epilare definitiva.

Facand parte din lista de tratamente estetice menite sa iti ofere acel plus de stralucire de care ai nevoie, alaturi de cel de eliminare cicatrici, intretinere tegumentara, eliminare alunite, procedura de epilare definitiva este realizata cu ajutorul tehnologiei laser.

In cadrul Kasem Aesthetic, procedurile de tratamente estetice sunt realizate cu maximum de profesionalism, utilizand tehnologie de ultima generatie si metode inovative.

Te asteptam in clinica noastra de tratamente estetice si chirurgi eplastica pentru epilare definitiva, intretinere tegumentara, eliminare alunite, tratament regenerare par si multe alte proceduri menite sa te transforme intr-o veritabila reprezentanta a perfectiunii feminine.