Daca formele corpului nostru sunt perfect proportionate, avem certitudinea unei siluete de invidiat, cu o frumusete rapitoare, observata in orice imprejurare. Pentru a obtine perfectiunea, toate trasaturile noastre trebuie sa aiba volumetria ideala, asadar un posterior bombat reprezinta un atuu pe care toate femeile si-l doresc. Vrei si tu? Apeleaza la operatia de implant fesier, realizata la cele mai inalte standarde de profesionalism de Dr. Kasem Abu Bakr, medic recunoscut atat la nivel national, cat si international pentru rezultatele obtinute in urma procedurilor efectuate!

 

Posteriorul plat, pe langa faptul ca reprezinta un detaliu ce nu iti avantajeaza silueta, poate aduce daune si la nivel emotional. Noi, femeile, ne dorim sa fim constant admirate datorita modului in care ne evidentiem trasaturile, iar orice defect fizic ne poate periclita conceptia asupra propriei persoane.

 

Astfel, daca trasaturile noastre nu sunt perfect proportionate, ajungem sa ne pierdem increderea in noi si ne schimbam modul de a comunica cu cei din jur, simtindu-ne constant in inferioritate.

 

De ce sa suferi constant din cauza acestei imperfectiuni corporale cand poti avea rapid si usor posteriorul dorit? Trebuie doar sa iti faci o programare la procedura de implant fesier efectuata in clinica noastra, Kasem Aesthetic, si ai certitudinea ca acest defect fizic va fi eliminat in cel mai scurt timp, cu ajutorul tehnologiei revolutionare laser.

Related image

Aceasta metoda este perfecta pentru indeplinirea dorintelor tale de sanatate si mai mult, durerile si riscurile sunt eliminate aproape in totalitate, asadar poti renunta linistita la orice senzatie de teama. De asemenea, confortul tau pe toata perioada interventiei de implant fesier va fi asigurat, procedura fiind realizata sub anestezie generala.

 

Tehnologia laser este indicata mai ales pentru ca ofera mai multa precizie actului chirurgical, deci te poti lasa in grija doctorului Kasem Abu Bakr stiind ca vei obtine cele mai bune rezultate in reconturarea posteriorului tau!

Image result

Cum se efectueaza operatia de implant fesier?

 

Prin intermediul acestei interventii chirurgicale, se augmenteaza zona fesiera cu un implant silicon special pentru a se obtine volumetria dorita a posteriorului.

 

Dr. Kasem Abu Bakr, specialist in reconturarea siluetei, va efectua o incizie cu ajutorul tehnologiei revolutionare laser, in santul interfesier. Astfel, se realizeaza spatiul necesar, destinat implantului.

 

Aceasta operatie reprezinta cea mai sigura si mai eficienta cale pentru a obtine un aspect fabulos al zonei fesiere. Implantul va arata perfect si nu va fi deloc vizibil. Mai mult, nu se va simti la atingere, asadar apeland la procedura de implant fesier ai certitudinea unui posterior frumos, cu un aspect complet natural!

 

In ceea ce priveste spitalizarea, dupa operatia de implant fesier vei fi tinuta sub observatie medicala timp de doua nopti, in care vei sta pe burta, in decubit ventral. Dupa aceasta perioada, te vei putea intoarce acasa, cu o silueta mai frumoasa, cu forme proportionate care atrag priviri admirative constant.

 

Apeleaza la operatia de implant fesier si imbunatateste-ti aspectul fizic cu un posterior voluminos, conform dorintelor tale. Dr. Kasem Abu Bakr iti sta la dispozitie la numerele de telefon 07300 52545 si 0721 188 186, asadar fa-ti chiar astazi o programare la aceasta procedura realizata cu tehnologie laser!

 

Iti doresti sa scapi si de alte defecte fizice? In sectiunea Operatii Estetice gasesti multiple proceduri din care poti alege, inclusiv implant mamar, abdominoplastie, lifting facial, liposuctie, otoplastie, rinoplastie. Opteaza pentru interventia de care ai nevoie si contacteaza-ne chiar acum pentru o programare!