Implant pectorali pentru barbati - un trend in ascensiune

Pentru barbatii care nu au timp sa ajunga la sala de forta sau carora pur si simplu nu le place sa traga de fiare pentru a-si face un piept atragator, acum solutia la indemana este oferita tot de chirurgia estetica care poate indeplini acest vis in maxim 2-3 ore cu recuperare in maxim 3 zile. Nu luni de zile lucrat din greu la sala, nu efort. Ce poate fi mai minunat decat sa apelezi rapid la tehnologie si sa-ti modelezi corpul asa cum ti-l doresti!?

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.
Un rezultat pe masura l-a obtinut si binecunoscutul Stilist Adrian Pescariu care pe 12 Noiembrie a devenit norocosul posesor al unor implanturi de 180 ml, a unor pectorali personalizati. Incizia se face la nivelul axilei, iar anestezia este generala la fel ca in cazul implanturilor cu silicon la femei (augmentare mamara). In plus, fiind o operatie realizata cu laser, avantajul maxim il reprezinta faptul ca recuperarea se face mai rapid cu aprox 2-3 zile fata de operatia fara laser.

Uitati ce declara Adrian Pescariu: „Dorinţa mea este realitate, multumesc Dr. Kasem pentru realizarea primului implant de pectoral din România! Eu sunt excelent de bine, am mâncat ceva uşor şi acum mă pozez şi mă bucur de rezultate", a spus Pescariu

Astfel, dragi barbati, asemenea femeilor, de-acum puteti sa va remodelati corpul rapid si sa apelati la implanturile cu silicon pentru a capata formele ideale pe care vi le doriti.

 

Kasem Aesthetic este clinica de chirurgie plastica infiintata pentru a-ti elimina grija ca aspectul tau nu mai corespunde starii tale interioare. Interventiile de chirurgie estetica , tratamente estetice si produsele de infrumusetare puse la dispozitie de clinica de chirugie estetica a Dr. Kasem iti redau frumusetea exterioara care sa-ti completeze personalitatea si sa te faca sa privesti cu optimism si incantare in oglinda si catre viitor.

Cea mai cautata interventie de chirurgie estetica este cea de implant mamar, care alaturi de interventia de chirurgie plastica de implant fesier, completate cu un tratament estetic de liposculptura corporala cu laser, o interventie de lifting facial, imbogatita cu augmentare faciala, la care poti adauga o piele catifelata, fara imperfectiuni obtinuta prin epilare definitiva, te vor face sa arati ca la 20 de ani, chiar daca tu ai 20+20.

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.