Implant pectorali pentru barbati - un trend in ascensiune

Pentru barbatii care nu au timp sa ajunga la sala de forta sau carora pur si simplu nu le place sa traga de fiare pentru a-si face un piept atragator, acum solutia la indemana este oferita tot de chirurgia estetica care poate indeplini acest vis in maxim 2-3 ore cu recuperare in maxim 3 zile. Nu luni de zile lucrat din greu la sala, nu efort. Ce poate fi mai minunat decat sa apelezi rapid la tehnologie si sa-ti modelezi corpul asa cum ti-l doresti!?

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.
Un rezultat pe masura l-a obtinut si binecunoscutul Stilist Adrian Pescariu care pe 12 Noiembrie a devenit norocosul posesor al unor implanturi de 180 ml, a unor pectorali personalizati. Incizia se face la nivelul axilei, iar anestezia este generala la fel ca in cazul implanturilor cu silicon la femei (augmentare mamara). In plus, fiind o operatie realizata cu laser, avantajul maxim il reprezinta faptul ca recuperarea se face mai rapid cu aprox 2-3 zile fata de operatia fara laser.

Uitati ce declara Adrian Pescariu: „Dorinţa mea este realitate, multumesc Dr. Kasem pentru realizarea primului implant de pectoral din România! Eu sunt excelent de bine, am mâncat ceva uşor şi acum mă pozez şi mă bucur de rezultate", a spus Pescariu

Astfel, dragi barbati, asemenea femeilor, de-acum puteti sa va remodelati corpul rapid si sa apelati la implanturile cu silicon pentru a capata formele ideale pe care vi le doriti.

 

Clinica de chirurgie estetica, Kasem Aesthetic, este gandita sa iti ofere imaginea ideala. Utilizam tehnologia laser pentru ca dorim sa personalizam fiecare interventie de chirurgie plastica realizata si asfel reusim sa iti oferim rezultatele dorite.

Trasaturile fetei tale vor fi redefinite si intinerite prin tratamente estetice de augmentare faciala, vitalitatea si exuberanta ta vor putea fi citite pe fiecare expresie a fetei tale, daca alegi sa iti readuci expresia tineretii prin operatia estetica de lifting facial, iar senzualitatea si erotismul sunt garantate prin tratament estetic de marire buze.

Nimic nu va sta in calea frumusetii tale daca vei alege interventiile de chirurgie plastica si tratamente estetice pe care clinica de chirurgie estetica a Dr. Kasem ti le pune la dispozitie.

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.