Implant pectorali pentru barbati - un trend in ascensiune

Pentru barbatii care nu au timp sa ajunga la sala de forta sau carora pur si simplu nu le place sa traga de fiare pentru a-si face un piept atragator, acum solutia la indemana este oferita tot de chirurgia estetica care poate indeplini acest vis in maxim 2-3 ore cu recuperare in maxim 3 zile. Nu luni de zile lucrat din greu la sala, nu efort. Ce poate fi mai minunat decat sa apelezi rapid la tehnologie si sa-ti modelezi corpul asa cum ti-l doresti!?

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.
Un rezultat pe masura l-a obtinut si binecunoscutul Stilist Adrian Pescariu care pe 12 Noiembrie a devenit norocosul posesor al unor implanturi de 180 ml, a unor pectorali personalizati. Incizia se face la nivelul axilei, iar anestezia este generala la fel ca in cazul implanturilor cu silicon la femei (augmentare mamara). In plus, fiind o operatie realizata cu laser, avantajul maxim il reprezinta faptul ca recuperarea se face mai rapid cu aprox 2-3 zile fata de operatia fara laser.

Uitati ce declara Adrian Pescariu: „Dorinţa mea este realitate, multumesc Dr. Kasem pentru realizarea primului implant de pectoral din România! Eu sunt excelent de bine, am mâncat ceva uşor şi acum mă pozez şi mă bucur de rezultate", a spus Pescariu

Astfel, dragi barbati, asemenea femeilor, de-acum puteti sa va remodelati corpul rapid si sa apelati la implanturile cu silicon pentru a capata formele ideale pe care vi le doriti.

 

Iti doresti sa fascinezi si sa emani magnetism si admiratie, vrei sa te bucuri de priviri galese si doritoare, iti doresti un nas perfect definit, fin si discret, rinoplastie este interventia de chirurgie estetica ce iti este la indemana, in acelasi timp, vrei sa iti definitivezi imaginea cu o piele fina, catifelata si fara imperfectiuni, atunci serviciile de epilare definitiva si eliminare a imperfectiunilor pielii sunt alegerea ideala pentru tine.

Iti completezi perfectiunea cu un bust ideal realizat prin interventia de chirurgie plastica de marire sani, iar cutele fine de pe piele iti vor fi eliminate, printr-o interventie rapida de reintinerire faciala.

Iti redefinesti conturul corpului cu cea mai inalta tehnologie – liposculptura cu laser. Iar acum te gandesti ca va trebui sa alergi sa identifici o clinica de chirurgie estetica, cu medici profesionisti si care sa iti poata oferi toate aceste servicii si poate si altele care sa te transforme in imaginea frumusetii ideale... nu cauta prea mult rezolvarea unei probleme care are un singur raspuns: Clinica de chirurgie plastica Kasem Aesthetic.

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.