Implant pectorali pentru barbati - un trend in ascensiune

Pentru barbatii care nu au timp sa ajunga la sala de forta sau carora pur si simplu nu le place sa traga de fiare pentru a-si face un piept atragator, acum solutia la indemana este oferita tot de chirurgia estetica care poate indeplini acest vis in maxim 2-3 ore cu recuperare in maxim 3 zile. Nu luni de zile lucrat din greu la sala, nu efort. Ce poate fi mai minunat decat sa apelezi rapid la tehnologie si sa-ti modelezi corpul asa cum ti-l doresti!?

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.
Un rezultat pe masura l-a obtinut si binecunoscutul Stilist Adrian Pescariu care pe 12 Noiembrie a devenit norocosul posesor al unor implanturi de 180 ml, a unor pectorali personalizati. Incizia se face la nivelul axilei, iar anestezia este generala la fel ca in cazul implanturilor cu silicon la femei (augmentare mamara). In plus, fiind o operatie realizata cu laser, avantajul maxim il reprezinta faptul ca recuperarea se face mai rapid cu aprox 2-3 zile fata de operatia fara laser.

Uitati ce declara Adrian Pescariu: „Dorinţa mea este realitate, multumesc Dr. Kasem pentru realizarea primului implant de pectoral din România! Eu sunt excelent de bine, am mâncat ceva uşor şi acum mă pozez şi mă bucur de rezultate", a spus Pescariu

Astfel, dragi barbati, asemenea femeilor, de-acum puteti sa va remodelati corpul rapid si sa apelati la implanturile cu silicon pentru a capata formele ideale pe care vi le doriti.

 

Cea mai ravnita stare a oamenilor este tineretea. O data pierduta, nu se mai intoarce, iar o parte din frumusete pleaca in acelasi timp cu ea. Clinica de chirurgie estetica, Kasem Aesthetic iti ofera elixirul tineretii fara batranete, imbuteliat in operatii de chirurgie plastica si tratamente estetice realizate cu cea mai inalta tehnologie laser. Desi plini de profunzime si intelepciune, ochii tai nu mai exprima energia si vitatlitatea interioara, pastreaza-ti tineretea ochilor prin interventia de chirurgie estetica de blefaroplastie.

Bucura-te de fermitatea si stralucirea tineretii, cu un corp perfect conturat prin liposcultura cu laser, ofera-ti senzualitate si expresivitate prin interventia de chirurgie plastica de marire a buzelor, ofera tenului tau luminozitatea si stralucirea tineretii prin tratament estetic de intinerire tegumentara, bucura-te de viata si lasa-te pe mainile magice ale Dr. Kasem, in cea mai tehnologizata clinica de chirurgie estetica, nr. 1 in alegerea vedetelor.

La Kasem Aesthetic aceasta operatie estetica de implant pectorali se realizeaza cu ajutorul laserului, procedura ce permite o executie precisa si cu rezultate deosebite.