Operatiile la nas nu sunt doar un trend, ci au si avantaje multiple din punct de vedere medical, cum ar fi interventia de rinocorectie, ce corecteaza deviatiile de sept.

La Kasem Aesthetic, tehnologia cu laser a ajuns sa fie apreciata atat in randul femeilor, cat si al barbatilor. De la barbati celebri care au apelat la operatia de rinocorectie, pana la femei care tin la look-ul lor, rinoplastia este de mare ajutor in cazul iregularitatilor nazale.

rinocorectie

Fracturile la nas provenite in urma unui soc fizic sau malformatiile congenitale pot fi corectate pe loc cu aceasta operatie.

In Europa si la noi in tara, dr. Kasem Abu Bakr a avut cele mai de succes rezultate, atat in operatiile de rinocorectie primara, cat si secundara.

Iata cateva dintre problemele pe care aceasta operatie la nas le poate indrepta:

Р insuficiente respiratorii

– performante fizice slabe

– sforait

– raceli frecvente si sinuzita

– fracturi si leziuni ale septului

– forma si marimea nasului disproportionate de restul chipului

– oxigenarea precara a sistemului vasular si lipsa de odihna si somn.

La Kasem Aesthetic poti scapa de aceste inconveniente in 3 pasi simpli cu operatia de rinocorectie cu laser:

  1. Programarea la un consult de specialitate cu simulare grafica 3 D pentru a vedea cum poti arata dupa operatie. Inainte de operatie pacientii sunt sfatuiti sa pastreze o igiena locala si sa nu inflameze locul prin proceduri cosmetice. De asemenea, cei care au infectii locale ale pielii sau boli pulmonare vor astepta pana la vindecarea completa a acestora.
  2. Realizarea operatiei in sine, sub anestezie generala. In timpul anesteziei, se creeaza o mica incizie cu laser in spatele columelei (puntea de piele dintre nari), dupa care se sculpteaza septul si surplusul de piele si tesut.

Dupa indreptarea septului si corectarea formei si a dimensiunii nasului, pacientul poate ramane in clinica o noapte, dupa care poate reveni la activitatile normale in cel mai scurt timp.

  1. Perioada postoperatorie presupune purtarea unui pansament compresiv timp de 10 zile si protejarea zonei operate pe termen de 60 de zile. Sunt recomandate urmatoarele actiuni: dormitul pe spate, hidratarea corespunzatoare, menajarea nasului in timpul stranutului, pastrarea igienei locale si evitarea soarelui sau a radiatiilor UV prea puternice.

Cu o operatie high-class de rinocorectie la Kasem Aesthetic, oricine poate beneficia de un nas perfect sanatos, fara riscuri medicale si cu o recuperare rapida.