Minodora la control dupa operatia de abdominoplastie - 27 Noiembrie 2013

Saptamana aceasta Minodora a fost la control dupa operatia estetica complexa pe care Dr Kasem i-a realizat-o cu succes. A fost o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastie, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de asemenea ii asigura Minodorei si o recuperare rapida.

Cititi aici articolul din Libertatea

Iti doresti sa fascinezi si sa emani magnetism si admiratie, vrei sa te bucuri de priviri galese si doritoare, iti doresti un nas perfect definit, fin si discret, rinoplastie este interventia de chirurgie estetica ce iti este la indemana, in acelasi timp, vrei sa iti definitivezi imaginea cu o piele fina, catifelata si fara imperfectiuni, atunci serviciile de epilare definitiva si eliminare a imperfectiunilor pielii sunt alegerea ideala pentru tine.

Iti completezi perfectiunea cu un bust ideal realizat prin interventia de chirurgie plastica de marire sani, iar cutele fine de pe piele iti vor fi eliminate, printr-o interventie rapida de reintinerire faciala.

Iti redefinesti conturul corpului cu cea mai inalta tehnologie – liposculptura cu laser. Iar acum te gandesti ca va trebui sa alergi sa identifici o clinica de chirurgie estetica, cu medici profesionisti si care sa iti poata oferi toate aceste servicii si poate si altele care sa te transforme in imaginea frumusetii ideale... nu cauta prea mult rezolvarea unei probleme care are un singur raspuns: Clinica de chirurgie plastica Kasem Aesthetic.

o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastia, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de