Minodora la control dupa operatia de abdominoplastie - 27 Noiembrie 2013

Saptamana aceasta Minodora a fost la control dupa operatia estetica complexa pe care Dr Kasem i-a realizat-o cu succes. A fost o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastie, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de asemenea ii asigura Minodorei si o recuperare rapida.

Cititi aici articolul din Libertatea

Cea mai ravnita stare a oamenilor este tineretea. O data pierduta, nu se mai intoarce, iar o parte din frumusete pleaca in acelasi timp cu ea. Clinica de chirurgie estetica, Kasem Aesthetic iti ofera elixirul tineretii fara batranete, imbuteliat in operatii de chirurgie plastica si tratamente estetice realizate cu cea mai inalta tehnologie laser. Desi plini de profunzime si intelepciune, ochii tai nu mai exprima energia si vitatlitatea interioara, pastreaza-ti tineretea ochilor prin interventia de chirurgie estetica de blefaroplastie.

Bucura-te de fermitatea si stralucirea tineretii, cu un corp perfect conturat prin liposcultura cu laser, ofera-ti senzualitate si expresivitate prin interventia de chirurgie plastica de marire a buzelor, ofera tenului tau luminozitatea si stralucirea tineretii prin tratament estetic de intinerire tegumentara, bucura-te de viata si lasa-te pe mainile magice ale Dr. Kasem, in cea mai tehnologizata clinica de chirurgie estetica, nr. 1 in alegerea vedetelor.

o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastia, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de