Minodora la control dupa operatia de abdominoplastie - 27 Noiembrie 2013

Saptamana aceasta Minodora a fost la control dupa operatia estetica complexa pe care Dr Kasem i-a realizat-o cu succes. A fost o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastie, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de asemenea ii asigura Minodorei si o recuperare rapida.

Cititi aici articolul din Libertatea

Kasem Aesthetic este clinica de chirurgie plastica infiintata pentru a-ti elimina grija ca aspectul tau nu mai corespunde starii tale interioare. Interventiile de chirurgie estetica , tratamente estetice si produsele de infrumusetare puse la dispozitie de clinica de chirugie estetica a Dr. Kasem iti redau frumusetea exterioara care sa-ti completeze personalitatea si sa te faca sa privesti cu optimism si incantare in oglinda si catre viitor.

Cea mai cautata interventie de chirurgie estetica este cea de implant mamar, care alaturi de interventia de chirurgie plastica de implant fesier, completate cu un tratament estetic de liposculptura corporala cu laser, o interventie de lifting facial, imbogatita cu augmentare faciala, la care poti adauga o piele catifelata, fara imperfectiuni obtinuta prin epilare definitiva, te vor face sa arati ca la 20 de ani, chiar daca tu ai 20+20.

o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastia, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de