Minodora la control dupa operatia de abdominoplastie - 27 Noiembrie 2013

Saptamana aceasta Minodora a fost la control dupa operatia estetica complexa pe care Dr Kasem i-a realizat-o cu succes. A fost o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastie, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de asemenea ii asigura Minodorei si o recuperare rapida.

Cititi aici articolul din Libertatea

Clinica de chirurgie estetica, Kasem Aesthetic, este gandita sa iti ofere imaginea ideala. Utilizam tehnologia laser pentru ca dorim sa personalizam fiecare interventie de chirurgie plastica realizata si asfel reusim sa iti oferim rezultatele dorite.

Trasaturile fetei tale vor fi redefinite si intinerite prin tratamente estetice de augmentare faciala, vitalitatea si exuberanta ta vor putea fi citite pe fiecare expresie a fetei tale, daca alegi sa iti readuci expresia tineretii prin operatia estetica de lifting facial, iar senzualitatea si erotismul sunt garantate prin tratament estetic de marire buze.

Nimic nu va sta in calea frumusetii tale daca vei alege interventiile de chirurgie plastica si tratamente estetice pe care clinica de chirurgie estetica a Dr. Kasem ti le pune la dispozitie.

o procedura dificila fiind necesara o interventie complexa, mai bine spus o procedura 5 in 1: lipoliza abdomen si coapse, abdominoplastia, lifting coapse, eliminare cicatrici, reparare perete muscular, totul cu ajutorul tehnologiei cu laser care de