ABDOMINOPLASTIA, ABDOMINOPLASTIE CU LASER

 

liposuctie abdominala, operatia de liposuctie abdominala

 

Abdominoplastia

 

Abdominoplastia este o intervenție de chirurgie plastică ce se adresează tuturor persoanelor nemulțumite de aspectul lor fizic, din cauza surplusului de piele şi grăsime din zona mijlocie şi inferioară a abdomenului. Oferă rezultate optime pentru orice individ cu abdomen proeminent şi/sau flasc, cauzat de fluctuaţii semnificative de greutate, sarcină, moştenire genetică sau de procesul de îmbătrânire.

 

Această operație estetică este extrem de eficientă în tratarea problemelor enumerate însă nu înlocuieşte un stil de viaţă sănătos, bazat pe activitate fizică regulată şi o alimentaţie echilibrată.

 

Redobândirea tonicităţii şi a fermităţii abdomenului oferă mai mult decât mulţumire în ceea ce priveşte înfăţişarea și are capacitatea de a stimula creşterea încrederii în propria persoană.

 

Atenție, menținerea rezultatelor obținute în urma intervențiilor este un aspect foarte important.

Citeste cateva sfaturi care te vor ajuta sa te bucuri de rezultatele obținute, pentru mult timp.

Cererea mare pentru acest tip de intervenţie chirurgicală reprezintă cea mai relevantă garanţie a eficacităţii sale.

Pentru că ne dorim să dețineți toate detaliile legate de operațiile pe care le realizăm, vă punem la dispoziţie câteva informații în ceea ce priveşte intervenţia de abdominoplastie.

 

Ce este operaţia de abdominoplastie?

Este o intervenție chirurgicală prin care se elimină excesul de piele din jurul trunchiului și al abdomenului. Această procedură este indicată persoanelor care au trecut printr-un proces de slăbire brusc.

Afla care sunt avantajele oferite de operația de abdominoplastie.

 

Cum se realizează operaţia de abdominoplastie?

Abdominoplastia se realizează printr-o incizie amplasată în partea inferioară a trunchiului, în regiunea acoperită de lenjeria intimă. Astfel, se elimină excesul de piele și se ranforsează structura peretelui abdominal. Există posibilitatea de a se interveni și asupra ombilicului, depinzând de surplusul de piele existent.

Intervenția se execută sub anestezie generală, aceasta fiind cea mai indicată alegere pentru siguranța și confortul pacientului.

După această procedură, este necesară spitalizarea pe o perioadă de două nopți.

 

Cât durează recuperarea în urma operaţiei de abdominoplastie şi ce presupune?

La externare, pacientul își poate relua activitatea fizică obișnuită în mod temperat, fără efort exagerat. Nu întâmpină dificultăți în timpul mersului și își poate face nevoile fiziologice. În funcție de amploarea intervenției, se va decide momentul în care pacientul va putea să își conducă mașina proprie.

În timpul recuperării, pacientul trebuie să urmeze medicația înmânată post operator. De asemenea, acesta trebuie să evite efortul fizic accentuat, ridicarea de greutăți și activitatea sexuală pentru o perioadă  de 30 de zile de la intervenție. Eliminarea pansamentelor se face la 21 de zile post operator iar corsetul compresiv se poartă 1-2 luni după operație, în funcție de caz.

 

Cui nu i se adresează operaţia de abdominoplastie?

Această operație de chirurgie plastică este contraindicată persoanelor ce prezintă infecții cutanate, mai ales cele fungice netratate la nivelul regiunii afectate.

Intervenția nu este recomandată indivizilor cu grad de obezitate ridicat și cu un țesut gras subtegumentar peste limita normală. Persoanele care suferă de diabet zaharat tip 1 sau 2 necontrolat sau alte boli cronice netratate corespunzător sunt de asemenea descurajate în aplicarea acestui tratament.

 

Care sunt riscurile unei operaţii de abdominoplastie?

 

Având în vedere faptul că intervenția este realizată cu ajutorul laserului, riscurile de hemoragie, de infecție sau de durere accentuată sunt aproape eliminate. Singura reacție ce poate apărea după operație este formarea de serom, respectiv secretarea de lichid limfatic în zona supusă intervenției. Odată apărută, această reacție se poate remedia de la sine sau printr-o reintervenție minoră de aspiraţie.

Notă* – Intervenția este realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor. Asigurând o mai mare finețe și acuratețe actului chirurgical, recuperarea este mai rapidă, durerile sunt eliminate aproape total iar riscurile sunt reduse semnificativ în comparație cu intervenția clasică.

Concluzii

Pentru obţinerea rezultatelor dorite, cel mai important aspect este alegerea profesionistului în mâna căruia vă puneţi forma şi sănătatea corpului. Indiferent de complexitatea intervenției de chirurgie plastică, acesta va fi responsabil cu îndeplinirea viselor dumneavoastră. Tocmai din acest motiv ar trebui să verificați de fiecare dată istoricul profesional al esteticianului, să consultaţi portofoliul său și să vă documentați în legătura cu metodele și tehnologiile folosite în realizarea intervențiilor.

Îmbinând în mod ideal ştiinţa şi tehnologia de ultimă generaţie, transformându-se într-un veritabil sculptor al perfecţiunii, Dr. Kasem Abu Bakr vă pune la dispoziţie servicii medicale de cea mai bună calitate, pregătite să răspundă afirmativ celor mai înalte standarde.

Indiferent dacă doriți să îi analizaţi activitatea din perspectiva numărului de pacienţi satisfăcuţi sau să evaluați tehnologia pe care o utilizează pentru realizarea intervenţiilor de chirurgie estetică, de fiecare dată veți ajunge la aceeaşi concluzie: Dr. Kasem Abu Bakr este garanţia calităţii şi a rezultatelor de excepţie.

Dacă doriți mai multe detalii despre operațiile realizate în clinica noastră sau preferați o discuție aplicată cu Dr. Kasem, vă punem la dispoziție numerele de telefon: 0730 052 545 şi 0721 188 186 şi adresa de e-mail: office@doctorkasem.ro.