blefaroplastie, operatia de blefaroplastie

 

Cunoscuți și sub numele de „poarta către suflet”, ochii au puterea de a transmite mai multe informaţii despre noi decât o fac toate cuvintele rostite.

Indiferent de starea noastră de spirit și de energia pozitivă emanată prin acţiuni și limbaj verbal, imaginea obosită a ochilor ne poate defini imaginea în perspectiva celor din jurul nostru.

Este important ca optimismul dumneavoastră să fie observat de fiecare persoană cu care interacționați, așa că îndepărtarea urmelor lăsate de trecerea timpului trebuie să devină o acțiune prioritară. Intervenția de blefaroplastie garantează eliminarea depunerilor de grăsime şi a excesului de piele din jurul ochilor, îmbunătățind imaginea pe care o afișați zi de zi.

Aflaţi care sunt motivele pentru care blefaroplastia este o alegere bună pentru dumneavoastră.

Dacă vă doriţi mai multe detalii în legătură cu această operaţie de chirurgie plastică, vă invităm să citiţi cele ce urmează.

 

Ce este procedura de blefaroplastie?

 

Blefaroplastia este intervenția chirurgicală prin care surplusul de piele de la nivelul pleoapelor este eliminat, refăcându-se astfel forma ochiului.

 

Cui i se adresează blefaroplastia?

 

Sunt încurajate să apeleze la această procedură persoanele care prezintă semne de îmbătrânire la nivelul ochilor, de afectare a formei oculare sau a regiunii perioculare.

 

Cum se face intervenţia de blefaroplastie?

Această procedură se realizează cu ajutorul laserului, printr-o incizie ascunsă în apropierea genelor.  Astfel, se elimină surplusul de piele și surplusul de grăsime, în cazul în care acesta există. Mușchiul orbicular (musculatura pleoapei) se tonifică spontan iar rezultatul este unul natural și longeviv.

Intervenția se execută sub anestezie generală, aceasta fiind cea mai bună alegere pentru siguranța și confortul pacientului în realizarea operației. Spitalizarea este necesară, însă nu durează mai mult de o noapte.

 

Cât timp durează recuperarea după procedura de blefaroplastie?

După intervenție, un plasture fin va fi aplicat pe fiecare incizie a pacientului timp de 10 zile. În timpul recuperării pot apărea inflamații locale sau vânătăi.

 

Cui nu îi este recomandată blefaroplastia?

Această intervenție este contraindicată persoanelor cu infecții oculare active sau care prezintă probleme la nivelul pielii din jurul ochilor.

 

Care sunt riscurile blefaroplastiei?

 

Intervenția este realizată cu ajutorul laserului, rezultând în reducerea infecțiilor și a disconfortului local.

Notă* – Intervenția este realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor, asigurând o mai mare finețe și acuratețe actului chirurgical. Recuperarea este mai rapidă, durerile sunt eliminate aproape în totalitate iar riscurile sunt reduse semnificativ în comparație cu intervenția clasică.

 

Concluzii

Depunerile de piele şi de grăsime de la nivelul pleoapelor superioare şi inferioare influenţează aspectul estetic al feţei, imprimând o imagine îmbătrânită şi obosită. De asemenea, acestea pot genera disconfort sau diferite probleme de vedere prin îngustarea câmpului vizual.

Cunoscută şi sub numele de „chirurgia pleoapelor”, blefaroplastia este intervenţia chirurgicală ce oferă beneficii multiple. Îmbunătăţeşte considerabil aspectul fizic, redă optimismul şi încrederea în propria persoană. De asemenea, această procedură îndepărtează, acolo unde este cazul, micile deficienţe de vedere cauzate de diminuarea vizibilității.

Chirurgia ploapelor oferă rezultate de excepție atât femeilor cât și bărbaților, fără a lăsa cicatrici. Chiar dacă acest tratament este cunoscut ca fiind rapid și sigur, indivizii ce apelează la el sunt nevoiți să urmeze o perioadă de recuperare scurtă.

Pentru obținerea celor mai bune rezultate în urma acestei proceduri de chirurgie estetică, alegerea unui profesionist cu o experiență bogată este un aspect foarte important. Doctorul ales trebuie să dețină un portofoliu ce stă mărturie capacităților sale profesionale și să utilizeze tehnologii de ultimă generație, care garantează calitatea serviciilor medicale oferite.

 

Fiind definit de dorinţa permanentă de a atinge perfecţiunea şi de experienţa vastă în realizarea intervenţiilor de chirurgie plastică de succes, Dr. Kasem Abu Bakr este profesionistul la care trebuie să apelaţi dacă vă doriţi o operație realizată la cele mai înalte standarde.

Doriţi mai multe informaţii despre această intervenţie de chirurgie plastică sau intenționați să faceţi o programare la unul dintre cei mai apreciaţi esteticieni din România? Dr. Kasem Abu Bakr vă stă la dispoziție la numerele de telefon 0730 052 545 și 0721 188 186 sau pe adresa de e-mail: office@doctorkasem.ro.

 

rinoplastie, rinocorectie, remodelare nas