calf-implants-surgery2

Proporționalitatea armonioasă a corpului este unul dintre criteriile general valabile ale frumuseții. Probabil din acest motiv, o siluetă plăcut construită reprezintă unul dintre scopurile fundamentale ale fiecăruia dintre noi.

Deşi canoanele de frumuseţe ideală sunt stabilite în funcţie de regiune, rasă sau cultură, un aspect este agreat de noi toți. Dacă unele părți ale corpului nu sunt bine proporționate, armonia fizică a corpului nostru este inexistentă, rezultând în defecte fizice.

Gambele sunt unele dintre cele mai expuse zone ale corpului, mai ales în anotimpurile calde. Dacă acestea au un aspect deformat, se poate resimți o stare de nemulțumire și disconfort.

Disproporţionalitatea gambelor faţă de coapse, forma alterată a acestora sau asimetria, pot fi cauzate de diverse traumatisme sau în urma unor boli. De asemenea, aceste defecte pot apărea și pe cale congenitală.

Asimetriile fizice de acest tip influenţează în mod negativ nu doar aspectul fizic al persoanei în cauză ci şi echilibrul emoţional al acesteia. În timp, individul afectat va dezvolta complexe de inferioritate care pot afecta sever viața personală și socială.

Cea mai sigură, rapidă şi eficientă soluţie pentru remodelarea siluetei este implantul de gambă.

Aflați care sunt beneficiile oferite de operația de implant gambe.

Această procedură este relativ nouă în chirurgia plastică dar rezultatele obținute determină din ce în ce mai multe persoane să apeleze la această intervenție.

Pentru a afla mai multe detalii despre procedura de implant de gambă sau augmentare gambe, vă invităm să citiți informațiile prezentate mai jos.

Ce este operaţia de implant gambă?

Această procedură presupune o intervenție chirurgicală prin care se augmentează forma gambei,  folosind un implant siliconic special.

Sunt încurajați să aleagă această operație indivizii nemulţumiți de forma actuală a gambei sau cei ce suferă diferite deformări în acest sens.

Cum se face operaţia de implant gambă?

 

Cu ajutorul laserului, se realizează o incizie în zona posterioară a genunchiului. În acea porțiune se creează astfel spaţiul de introducere al implantului. Intervenția se execută sub anestezie generală, fiind cea mai bună alegere pentru siguranța și confortul pacientului în timpul operației. Spitalizarea este necesară însă pacientul nu va fi nevoit să stea mai mult de o noapte sub atenția medicului.

Cât durează şi ce presupune recuperarea după implantul de gambă?

 

A doua zi după intervenție, pacientul se poate deplasa fără probleme însă nu are voie să depună efort accentuat. Pansamentele se elimină după 3 săptămâni de la operație.

De asemenea, medicația post operatorie corespunzătoare trebuie urmată cu strictețe iar pacientul va fi fi nevoit să poarte ciorapi speciali compresivi sau pansament elastic pe toată perioada recuperării.

Cine nu poate beneficia de intervenţia de implant gambă?

Această operație este contraindicată persoanelor cu boli poliartritice reumatoidale sau celor ce suferă de tulburări vasculare grave la nivelul membrelor inferioare.

De asemenea, nu sunt încurajate să apeleze la această procedură persoanele care prezintă răni deschise sau diverse infecții locale.

Care sunt riscurile implantului de gambă?

 

Intervenția este realizată folosind laserul, deci riscurile de hemoragie, infecție sau durere accentuată sunt aproape eliminate. În final, va rămâne doar o senzație locală de ușor disconfort până la vindecare. Singura reacție ce poate apărea după operație este formarea de serom, respectiv secreția unui lichid limfatic în zona afectată. Acesta poate dipărea de la sine sau printr-o reintervenție minoră de aspirație.

Notă* – Intervenția este realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor, asigurând o mai mare finețe și acuratețe procesului chirurgical. Recuperarea este rapidă iar durerile sunt eliminate aproape în totalitate. Riscurile se reduc semnificativ în cazul acestei proceduri, în comparație cu intervenția clasică.

Concluzii

Remodelarea gambelor cu ajutorul exerciţiilor fizice oferă rezultatele scontate foarte rar. Chiar și sportivii profesioniști au dificultăți în atingerea acestui scop.

Dacă dumneavoastră vă doriți simetria perfectă a gambelor și nu ați reușit încă să găsiți soluția potrivită în acest sens, această operație este răspunsul pe care îl căutați!

Fiind realizată cu implanturi de silicon de cea mai bună calitate, cu ajutorul tehnologiei laser, operaţia de augmentare gambe vă va oferi rezultatele mult așteptate. Puteți beneficia de această procedură chiar în clinica noastră de tratamente estetice şi chirurgie plastică – Kasem Aesthetic.

Cea mai importantă preocupare a Dr. Kasem Abu Bakr este mulțumirea pacienților săi. Tocmai din acest motiv, un scop primordial este obținerea rezultatelor ideale la fiecare intervenție estetică realizată.

Pe lângă acestea, implantul de gambe realizat în clinica noastră este complet personalizat, în conformitate cu doleanţele, caracteristicile şi necesităţile fiecărui pacient.

Doriți să vă recăpătați echilibrul emoțional?  În acest caz, trăsăturile dumneavoastră trebuie să fie bine proporționate. Apelați la chirurgia estetică sau exprimați-vă întrebările suplimentare despre această operație contactându-ne la numerele de telefon: 0730 052 545 şi 0721 188 186  sau în scris, la adresa de e-mail: office@doctorkasem.ro.