Intervenţia de implant fesier este soluţia rapidă şi eficientă pentru remodelarea şi suplimentarea volumului posteriorului. Cunoscută și sub numele de implant fesier sau augmentare a feselor, această intervenţie de chirurgie plastică are ca obiectiv obţinerea armoniei şi proporţionalităţii corporale.

Pe lângă beneficiile estetice pe care această procedură le oferă pacientului, sunt implicate și câștiguri emoționale care au un rol important în imaginea personală. Prin reconturarea curburilor și prin satisfacţia obţinută în urma obţinerii armoniei corporale, încrederea în propria frumuseţe creşte. În final, se va obține un echilibru emoţional mult mai stabil şi o stare generală de bine.

Dacă vă doriți mai multe detalii, în cele ce urmează vă prezentăm câteva informaţii relevante în legătură cu această procedură de chirurgie plastică.

Aflaţi de ce implantul fesier este o alegere care vi se potriveşte.

Ce este intervenţia de implant fesier?

Este o intervenție chirurgicală prin care se augmentează regiunea fesieră cu un implant siliconic special. Este indicată persoanelor care au un volum mai mic fesier, uni sau bilateral, precum şi indivizilor care prezintă anumite malformații congenitale la nivelul mușchiului fesier.

Cum se realizează operaţia de implant fesier?

Cu ajutorul laserului, se realizează o incizie în șanțul interfesier și se creează un spațiu destinat implantului intramuscular (în  mușchi). Această metodă este folosită în clinica noastră, fiind cea mai eficientă în redarea unui aspect estetic cât mai plăcut și stabil al implantului. Astfel, acesta nu va fi vizibil sau simțit la palpare. Intervenția se execută sub anestezie generală, fiind cea mai bună alegere pentru siguranța și confortul pacientului pe parcursul operației.

Spitalizarea se face pe o perioadă scurtă, respectiv două nopți. În timpul acesta, pacientul va sta pe burtă, în decubit ventral.

Cât durează recuperarea după operaţia de implant fesier şi ce presupune?

 

La externare, deplasarea se poate realiza cu precauție cu precauție deoarece pacientul va avea pansament în zona intervenției și un corset elastic special. Pacientul este sfătuit să evite statul pe şezut timp de 3 săptămâni. De asemenea, îi este recomandat ca timp de trei luni să doarmă doar pe burtă iar activitatea sexuală să fie evitată pentru o perioadă de 1,5-2 luni.

Pansamentele sunt eliminate după 3 săptămâni de la intervenție. Corsetul elastic va trebui purtat 3 luni de zile.

Care sunt riscurile operaţiei de augmentare fesieră?

Intervenția este realizată cu ajutorul laserului, deci riscurile de hemoragie, infecție sau durere accentuată sunt aproape eliminate. Pacientul va simți doar o senzație locală de ușor disconfort până la vindecare, singura reacție care ar putea apărea fiind formarea de serom. Această mică complicație reprezintă secreția unui lichid limfatic în zona operată ce va dispărea de la sine sau prin reintervenție minoră de aspirație.

Notă* – Intervenția este realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor, asigurând o mai mare finețe și acuratețe actului chirurgical. Recuperarea este mai rapidă, durerile fiind eliminate aproape în totalitate. Riscurile se reduc semnificativ în cazul acestei proceduri, în comparație cu intervenția clasică.

Concluzii

Având rolul de a îmbunătăţi aspectul fizic şi de a creşte încrederea în propria persoană, augmentarea fesieră este o procedură de chirurgie estetică ce devine din ce în ce mai populară atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor.

Datorită eforturilor neîntrerupte ale medicilor şi autorităţilor,trăim într-o societate în care preocuparea pentru o viaţă sănătoasă este din ce în ce mai pregnantă. Pierderea în greutate este un scop stabilit de mulţi, fiind un aspect benefic și oferind accesul către o viaţă mai sănătoasă şi un aspect plăcut. Renunțarea la kilogramele în plus poate avea totuși efecte neplăcute, respectiv pierderea contururilor şi a curburilor bine definite, cu precădere în zona fesieră.

Intervenţia de augmentare fesieră este calea sigură pentru restabilirea încrederii şi a mulţumirii personale în legătură cu formele propriului corp.

Regăsindu-se în elita esteticienilor al căror renume trece de graniţele ţării, dovedind prin întreaga sa activitate preocuparea permanentă pentru atingerea perfecţiunii, Dr. Kasem Abu Bakr este specialistul care îţi va oferi soluţiile perfecte pentru contururi armonioase. Mai mult decât atât, este permanent implicat în identificarea celor mai bune tehnici pentru creşterea şi menţinerea stării de bine a pacienților săi.

Dacă vrei să beneficiezi de un act medical realizat la cele mai înalte standarde, contactează-ne şi fă-ţi o programare!

 

augmentare fese, implant fesier

Intrați și vedeți și testimonialele pacientelor noastre.