Chirurgia plastică este cea mai eficientă şi sigură modalitate de a obține sâni mai voluminoși și cu o formă mai atrăgătoare prin intermediul operatiei de marire sani (augmentare mamara, implant mamar). Datorită beneficiilor majore oferite, atât din punct de vedere fizic cât și din punct de vedere emoțional, mărirea sânilor cu implanturi de silicon este una dintre cele mai solicitate intervenții estetice, la nivel mondial și național.

operatie de marire sani cu tehnologie laser

Cunoaşterea cât mai detaliată a tuturor aspectelor pe care le implică această intervenţie de chirurgie plastică, este un factor primordial în cazul în care vă doriți să apelați la această procedură. Este necesar să știți câteva detalii despre tehnologiile utilizate, modalitatea de realizare a operației și perioada de recuperare. În cele ce urmează îți vom prezenta toate aspectele legate de implantul mamar.

 

Ce este operaţia de implant mamar?

implant mamar, augmentare mamara, marire sani

Operaţia de mărire a sânilor este metoda chirurgicală prin care se obține redarea volumului sau formei mamare cu ajutorul unui implant siliconic.

Cui i se adresează operaţia de mărire sâni?

 

Această procedură este indicată persoanelor care prezintă o formă mamară uni sau bilaterală nenaturală.

De asemenea, este recomandată tuturor femeilor care îşi doresc un aspect îmbunătăţit al sânilor, prin creşterea în volum a acestora. Prin această operație, se pot corecta asimetriile congenitale sau cauzate de traumatisme precum intervenţiile chirurgicale care au necesitat îndepărtarea totală ori parţială a glandei mamare.

Află dacă eşti o bună candidată pentru o operaţie de mărire sâni

Cum se realizează o operaţie de augmentare mamara?

Se realizează o incizie cu ajutorul laserului în regiunea mamelonară, pentru a evita cicatricile pe zona inframamară și complicațiile posibile. Locul implantului este creat cu ajutorul laserului pentru a minimaliza trauma și a elimina cât mai mult durerea postoperatorie.  Implantul este amplasat într-un plan dual, parțial submuscular, parțial subglandular. Folosind această metodă, se obține maximul de rezultat estetic, fără a afecta sănătatea.

17742186_1614913138526676_1295783210_n

Dimensionarea și volumetria implantului sunt concepute printr-un program special medical computerizat tridimensional (3D):

– în funcție de particularitatea corpului pacientului

– în funcție de particularitatea glandelor mamare

– în funcție de tipul operației și a rezultatului dorit, astfel încât acesta să fie unul perfect proporțional cu corpul și cu dorințele pacientei.

Intervenția se execută sub anestezie generală (anestezia generală fiind cea mai bună alegere pentru siguranța și confortul pacientei în realizarea operației).

Spitalizarea este obligatorie însă se va face pe o perioadă scurtă, respectiv o noapte.

În cât timp se face recuperarea după o operaţie de mărire sâni?

A doua zi după intervenţia de implant mamar, pacienta este externată cu un pansament în jurul zonei operate, care se va îndepărta după o perioadă de 21 de zile. Timp de 60-90 de zile, o bustieră medicală compresivă va fi aplicată pe zona afectată. Activitatea zilnică obișnuită se poate relua fără dificultăți în primele zile după operație.

Pacienta este sfătuită, timp de 21 de zile post operator:

– să nu depună efort accentuat

– să evite contactul sexual de orice fel

– să evite conducerea autoturismelor

Călătoriile cu avionul pot fi efectuate chiar a doua zi după intervenție, depinzând însă de modul în care a reacționat organismul la procedura chirurgicală. Dormitul pe spate este indicat o perioadă mai lungă de timp, respectiv între 60 și 90 de zile.

Controalele de rutină se fac la 3, respectiv 6 luni. În funcție de fiecare pacient și disponibilitatea de deplasare a acestuia, se va face o expunere la tratament laser terapeutic o dată pe săptămână, până la scoaterea pansamentelor (3 săptămâni). Acest pas este necesar pentru accelerarea procesului de vindecare.

Cui nu i este adresată operaţia de augmentare mamara?

Această intervenție este contraindicată pacientelor operate recent sau aflate în cadrul terapiei de cancer mamar. De asemenea, femeile care suferă de prezența unor infecții locale a glandei sau tegumentului mamar sunt încurajate să nu apeleze la o astfel de procedură.

Care sunt riscurile operaţiei de implant mamar?

Intervenția este realizată cu ajutorul laserului, deci riscurile de hemoragie, infecție și durere accentuată sunt aproape eliminate. După operație, pacientul va simți doar o senzație locală de ușor disconfort până la vindecarea zonei tratate.

Notă* – Intervenția este realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor, asigurând o mai mare finețe și acuratețe actului chirurgical. Recuperarea este mai rapidă, durerile fiind eliminate aproape în totalitate. Riscurile se reduc semnificativ în cazul acestei proceduri, în comparație cu intervenția clasică.

Concluzii:

WhatsApp Image 2017-02-15 at 15.58.31 (1)

Operaţia de mărire a sânilor cu implant de silicon, denumită și augmentare mamară, este o intervenţie de chirurgie plastică ce oferă satisfacţii emoţionale şi fizice spectaculoase.

Această intervenție de chirurgie plastică se adresează femeilor care vor să schimbe forma sau dimensiunea sânilor lor, care își doresc îndepărtarea asimetriilor mamare vizibile și de asemenea, care visează la protezarea sau corectarea unor sechele cauzate de accidentări sau afecţiuni grave.

Pentru obţinerea rezultatelor dorite, este foarte important ca la momentul alegerii specialistului care realizează intervenţia, să nu faceţi compromisuri în ceea ce priveşte calitatea.

Calitatea implantului este foarte importantă deoarece acest aspect oferă garanţia unui risc minim de apariţie a unor complicaţii ce pot fi sesizate imediat după interventie sau după o anumită perioadă de timp de la efectuarea operației.

În ceea ce priveşte alegerea celui mai potrivit profesionist, te încurajăm să verifici portofoliul de operaţii realizate şi să faci o analiză atentă a tehnologiei pe care o utilizează.

Experiența de peste 10 ani în domeniu, portofoliul impresionant de reusite și tehnologia laser de cea mai nouă generație, îl califică pe Dr. Kasem Abu Bak în elita profesioniștilor care îți garantează obținerea rezultatelor de excepție.

Astfel, daca îți dorești un implant mamar de cea mai bună calitate, nu rămâne decât să te adresezi unuia dintre cei mai apreciați și solicitați specialiști: Dr. Kasem Abu Bakr.

Dacă ai întrebări în legătură cu operaţia de implant mamar, nu ezita să ne contactezi la numerele de telefon: 07300 52545 şi 0721 188 186  sau pe e-mail, scriindu-ne pe adresa: office@doctorkasem.ro.

 

 

 

 

marire sani, implant mamar

 

 

 

Intrați și vedeți și testimonialele pacientelor noastre.