Lifting facial

 

index

Aspectul feței noastre are o foarte mare importanţă în impresia pe care o lăsăm celor din jur. Din păcate, chipul este prima parte a corpului afectat de semnele îmbătrânirii.

Expunerea excesivă la soare, frigul, vântul sau hidratarea deficitară sunt doar câțiva factori care facilitează apariția ridurilor și pierderea elasticității musculaturii faciale. Moștenirea genetică și trecerea timpului sunt alte aspecte care contribuie la această schimbare deloc plăcută pentru majoritatea persoanelor. Fiind considerată și „cea mai vizibilă carte de vizită” a fiecăruia dintre noi, fața are o importanţă majoră în aspectul nostru general.

Cu toate că îmbătrânirea chipului pare un fenomen greu de evitat, operația de lifting facial redă pacienților o înfăţişare tonică și lipsită de imperfecțiuni.

La ora actuală, operaţia de lifting facial oferă rezultate de excepţie pentru cei care încep să îşi piardă din farmecul tinereţii. Cunoscută și sub numele de facelift, această procedură a devenit din ce în ce mai folosită datorită evoluţiilor tehnologice şi dezvoltării strategiilor chirurgicale moderne.

aaeaaqaaaaaaaatgaaaajdcwogjkyzq4ltu1nzatngi2yi05njkwlwu5yjjjyta5mzvhyg

Aflati totul despre efectele de exceptie ale operatiei de facelift.

Pentru a afla care este modalitatea de realizare a acestei intervenții și ce presupune perioada de recuperare, continuați să citiți informațiile prezentate mai jos.

Ce este operaţia de lifting facial?

Este intervenția chirurgicală prin care se restaurează forma naturală a trăsăturilor faciale.

Cine poate apela la intervenţia de lifting facial?

Este indicată persoanelor care prezintă ptoză facială (pielea feței uşor lăsată) ce nu mai poate fi corectată prin alte metode nonchirurgicale.

În ce constă procedura de lifting facial?

Cu ajutorul laserului, se realizează o incizie pe partea laterală a feței, ascunsă în linia urechii. Se reface poziția stratului muscular, apoi poziția pielii. Intervenția se execută sub anestezie generală, fiind cea mai bună alegere pentru siguranța și confortul pacientului în timpul realizării operației.

Spitalizarea este după finalizarea operației însă va dura o singură noapte.

Cât durează şi ce presupune recuperarea în urma intervenţiei de lifting facial?

În urma intervenţiei pot apărea inflamaţii locale şi vânătăi. Aceste reacţii pot avea o durată cuprinsă între 3 şi 14 zile. Pacientului i se va aplica un bandaj  și plasturi speciali pe fiecare parte a feței, timp de 10 zile.

Timp de 60 de zile după operație, expunerea la razele UV naturale trebuie complet evitată. Aceeași regulă se aplică și cu cele superficiale, întâlnite la solar.

Tratamentele faciale cosmetice se pot efectua după aproximativ două săptămâni de la intervenție.

1600x681

 

Cui nu i se adresează liftingul facial?

Această intervenție este contraindicată pacienților cu infecții tegumentare locale sau afecțiuni grave ale pielii faciale.

Care sunt riscurile în urma intervenţiei de lifting facial?

Având în vedere faptul că intervenția este realizată cu ajutorul laserului, riscurile de hemoragie, de infecție, de durere accentuată sunt aproape eliminate, rămânând doar o senzație locală de ușor disconfort până la vindecare, singura reacție posibilă rămasă fiind formarea de serom (reacția corpului de a secretă un lichid limfatic în zona operată), reacție care odată apărută se poate remedia spontan sau prin reintervenție minoră de aspirație.

Notă* – intervenția fiind realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor, asigură o mai mare finețe și acuratețe actului chirurgical, recuperarea fiind mai rapidă, durerile fiind eliminate aproape în totalitate, iar riscurile reduse semnificativ în comparație cu intervenția clasică.

Concluzii

De la apariţia sa şi până în prezent, operaţia de lifting facial a cunoscut îmbunătăţiri majore atât din perspectiva tehnicii de realizare, cât şi a tehnologiei utilizate.

În clinica de chirurgie plastică şi tratamente estetice condusă de Dr. Kasem Abu Bakr – Kasem Aesthetic –  operaţia de lifting facial se realizează cu tehnologie laser de ultimă generaţie.

Datorită profesionalismului cu care este efectuată întreaga procedură,  Dr. Kasem Abu Bakr  garantează pacienților săi:

  •         fermitatea muşchilor feţei;
  •         reconturarea ideală a  trăsăturilor faciale;
  •         eliminarea ridurilor;
  •         eliminarea riscurilor apariţiei cicatricelor;
  •         îndepărtarea riscului de apariție a neplăcerilor cauzate de o intervenţie clasică.

Mai mult decât atât, această operaţie estetică este realizată de Dr. Kasem Abu Bakr în conformitate cu necesităţile, doleanţele şi particularităţile fiecărei persoane.

Dacă am fi nevoiți să restrângem în doar câteva cuvinte beneficiile oferite de operaţia de facelift, am putea spune că aceasta este cea mai sigură modalitate prin care vârsta este transformată doar într-o cifră.

Doriţi să faceţi o programare sau să ne adresaţi mai multe întrebări în legătură cu această intervenţie? Vă stăm la dispoziţie la numerele de telefon: 0730 052 545 sau 0721 188 186  şi la adresa de e-mail: office@doctorkasem.ro.

Save

Save