Imaginea personală este un factor determinant în dobândirea şi menţinerea încrederii în propria persoană. De aceea, atunci când vorbim de metode de remodelare corporală care pot îndepărta depozite de grăsime din zone care nu reacţionează la exerciţiile fizice şi la regimurile alimentare echilibrate, aşa cum este cazul coapselor, şoldurilor, feselor şi abdomenului, putem spune că acestea sunt o bună modalitate de creştere a încrederii în propria persoană şi în propria frumuseţe.

Depunerile de grăsime inestetice vin să creeze dezechilibru şi o puternică stare de nemulţumire în ceea ce priveşte propriul aspect fizic. Tentaţi să se autoizoleze, cei care sunt nemulţumiţi de aspectul lor fizic, încep să se confrunte cu insuccesul social şi profesional, ceea ce le reduce din optimism şi încredere.

liposuctie, liposuctie cu laser

Oferind posibilitatea eliminării insuficienţelor fizice cauzate de depunerile de grăsime, operaţia de liposucţie cu laser este una dintre intervenţiile de chirurgie plastică cu o evoluţie fabuloasă în încrederea pacienţilor, ceea ce se poate observa în solicitările din ce în ce mai numeroase pentru acest tip de chirurgie.

Ca orice altă intervenţie chirurgicală, operaţia de lipoaspiraţie cu laser, aşa cum mai este denumită liposucţia cu laser, suscită întrebări şi necesită o cunoaştere cât mai amănunţită din partea pacienţilor, înainte ca aceştia să ia o decizie în sensul apelării ferme la o astfel de intervenție.

Pentru că ne dorim să poţi lua decizii în cunoştinţă de cauză, iată câteva amănunte importante în ceea ce priveşte această intervenţie de chirurgie estetică.

Ce este operaţia de liposucţie cu laser?

Este intervenția chirurgicală prin care se urmărește eliminarea țesutului adipos folosind energia laserului.

Cui i se adresează operaţia de liposucţie cu laser?

Această metodă este indicată tuturor persoanelor care suferă de depuneri de grăsime, în diferite zone ale corpului, sub diferite forme, la fel și pentru eliminarea depunerilor de celulită.

Află care sunt beneficiile oferite de operația de liposucție cu laser.

Cum se realizează operaţia de lipoaspiraţie cu laser?

Se realizează câte două puncții pentru fiecare zonă prin care se introduce fibră de laser sub tegumentar, cu putere specifică, ce realizează topirea stratului de grăsime în mod uniform, stimulează producția colagenului la nivel subtegumentar și de asemenea, realizează tonifierea colagenului existent al pielii în zona tratată.

Această metodă este superioară metodelor clasice sau altor metode, având în vedere acțiunea laserului benefică țesuturilor adiacente, diminuarea efectelor secundare, cum ar fi durerea sau inflamația și siguranța crescută din punct de vedere estetic și medical.

De asemenea, un alt beneficiu al intervenţiei de liposucţie cu laser constă în tonifierea pielii pe suprafaţa pe care se intervine, fapt ce diminuează semnificativ efectul de ”piele lăsata” ce poate să apară în cazul intervenţiei clasice. La acest avantaj incontestabil, se adaugă şi obţinerea unui unui rezultat fin şi neted, fără denivelări inestetice.

Intervenția se execută sub anestezie generală (anestezia generală fiind cea mai bună alegere pentru siguranța și confortul pacientului în realizarea operației).

Spitalizarea este de o noapte.

În ce constă recuperarea în urma unei intervenţii de liposucţie cu laser  şi cât durează?

După operație se aplică pansamente mici pe fiecare zonă de puncție, și un corset compresiv special pentru zona respectivă, care trebuie purtat minim 30 de zile. Începând cu a doua zi de la operație, pacientul își poate reîncepe activitatea normală și este sfătuit să reia orice activitate fizică și sportivă, cu excepţia  înotului.

Cui nu i se adresează operaţia de liposucţie cu laser?

Această intervenție este contraindicată persoanelor ce prezintă un grad de obezitate ridicat, care necesită alte intervenții chirurgicale, persoanelor cu afecțiuni tegumentare în zona operată, sau persoanelor cu probleme de coagulare sanguină gravă.

Care sunt riscurile unei intervenţii de lipoaspiraţie cu laser?

Având în vedere faptul că intervenția este realizată cu ajutorul laserului, riscurile de hemoragie, de infecție, de durere accentuată sunt aproape eliminate, rămânând doar o senzație locală de ușor disconfort până la vindecare.

Notă* – intervenția fiind realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor, asigură o mai mare finețe și acuratețe actului chirurgical, recuperarea fiind mai rapidă, durerile fiind eliminate aproape în totalitate, iar riscurile reduse semnificativ în comparație cu intervenția clasică.

 liposuctie cu laser, lipoaspiratie cu laser

Concluzii

Realizată cu maximum de profesionalism, grijă pentru starea de bine a pacientului şi cu tehnologie de cel mai înalt nivel, liposucţia cu laser este una dintre evoluţiile chirurgiei plastice care contribuie activ la creşterea stimei de sine şi a încrederii în propria persoană.

Putând să fie comparată cu „sculptura” corporală, operaţia de lipoaspiraţie cu laser este cea mai sigură, rapidă şi eficientă modalitate de eliminare a grăsimii inestetice care este depusă pe zone genetic determinate să nu reacţioneze la curele de slăbire şi la exerciţiile fizice.

Cu o experienţă bogată în realizarea intervenţiilor de chirurgie plastică de succes, cu un palmares bogat în realizarea unor intervenţii de liposucţie cu laser cu rezultate de excepţie. Dr. Kasem Abu Bakr este profesionistul care îţi poate garanta obţinerea unor rezultate menite să îţi ofere satisfacţii emoţionale şi fizice de excepţie.

Pregătiţi întotdeauna să îţi oferim servicii medicale de cea mai bună calitate, noi, Kasem Aesthetic îţi punem la dispoziţie  numerele noastre de telefon:  0730 052 545 şi 0721 188 186, pentru a afla mai multe despre această intervenţie de chirurgie plastică sau pentru programarea unui consult.

Intrați și vedeți și testimonialele pacientelor noastre.