Mărirea buzelor oferă pacienţilor un volum mărit şi un contur mai bine definit al buzelor, eliminând în acelaşi timp şi ridurile fine din jurul gurii.

Această procedură minim invazivă este apreciată de persoanele de ambele sexe care îşi doresc buze mai pline, frumos conturate, fără urme ale îmbătrânirii.

Aleasă de un număr din ce în ce mai mare de persoane, procedura de augmentare buze, aşa cum mai este cunoscută mărirea buzelor, oferă o imagine întinerită feţei celor care aleg să apeleze la acest tratament estetic.

marire buze, augmentare buze, procedura de marire buze

Dacă luaţi în calcul posibilitatea realizării unui astfel de tratament, pentru a vă oferi posibilitatea de a decide în cunoştinţă de cauză, în cele ce urmează, vă punem la dispoziţie informaţii relevante în ceea ce priveşte această procedură.

Ce este procedura de mărire buze?

Mărirea buzelor este metoda prin care se injectează anumite substanțe medicale pentru a mări sau a schimba forma buzelor.

Cui i se adresează procedura de mărire buze?

Această procedură este indicată persoanelor care au volumul buzelor mai mic, sau o formă a buzelor inestetică.

Afla care sunt avantajele procedurii de marire buze.

Cum se realizează procedura de augmentare buze

Se face anestezie locală, fie cu injectare de substanță anestezică,fie prin aplicarea unei creme anestezice, se introduce substanța (acid hialuronic/colagen) prin injectare directă, în diferite puncte, în funcție de desenul și măsurătorile efectuate după care se aplică un masaj local.

Care este perioada de recuperare după procedura de mărire buze?

După procedură pot apărea reacții precum inflamația, care poate ține câteva zile, în funcție de fiecare pacient. În cazuri izolate, este posibil să apară mici vânătăi locale.

Cui nu i se adresează procedura de mărire buze

Această intervenție este contraindicată:

– persoanelor cu infecții bucale sau dentare;

–  persoanelor care au efectuat alte injectări cu substanțe necunoscute.

Ce riscuri implică procedura de augmentare buze?

Atunci când sunt respectate indicațiile medicale nu există riscuri semnificative. Pot apărea reacții de inflamație locală accentuată dacă pacientul traumatizează zona respectivă prin frecare sau înțepare, cum este cazul unor proceduri cosmetice. De asemenea dacă pacientul masează excesiv zona injectată în prima și a doua zi substanța poate depăși locul injectat, și să producă mici modificări estetice.

* Notă – în ziua injectării pacienții sunt sfătuiți să nu consume substanțe sau băuturi energizante sau excitante – cafea, alcool, ceai negru. Pacienții sunt sfătuiți să consume apă foarte multă, între 2 și 3,5 l pentru a se bucura cât mai mult de rezultatele obținute.

marire buze, marire buze cu acid hialuronic

Concluzii

Aspectul plăcut al buzelor este un simbol al frumuseţii general acceptat, la nivelul întregului Glob. Oferind plenitudinea şi conturarea armonioasă a buzelor, procedura de augmentare buze este tratamentul estetic menit să îmbunătăţească aspectul facial al persoanelor care optează să apeleze la acest tip de procedură.

Eliminarea ridurilor fine formate în jurul gurii este un alt beneficiu major al acestei proceduri, redând aspectul tonic şi plăcut al feţei, redând încrederea şi stima de sine pacienţilor.

Efectele oferite de procedura de augmentare buze nu sunt permanente şi pentru a menţine rezultatul este necesar să repetaţi procedura odată ce substanţele injectate sunt absorbite de organism.

Obţinerea rezultatelor dorite în urma acestei proceduri este condiţionată de plasarea corectă a materialului injectat şi tocmai de aceea este indicat, ca atunci când vă decideţi să apelaţi la acest tratament, să solicitaţi serviciile unui specialist.

Ca în cazul oricărei alte proceduri de înfrumuseţare, şi în cazul procedurii de augmentare buze este important să apelaţi la un specialist care de-a lungul timpului şi-a dovedit capacităţile profesionale, grija pentru starea de bine a pacienţilor săi şi care utilizează materiale de cea mai bună calitate.

Dovedind prin întreaga sa activitate grija permanentă pentru frumuseţea şi sănătatea pacienţilor săi, oferind fiecăruia soluţii personalizate de înfrumuseţare, astfel încât rezultatele supreme să ofere satisfacţia emoţională şi fizică maximă, Dr. Kasem Abu Bakr este profesionistul către care trebuie să vă îndreptaţi atenţia atunci când luaţi în considerare procedurile estetice.

Dacă vă doriţi mai multe informaţii despre această procedură estetică sau dacă vă doriţi să faceţi o programare pentru un consult şi/sau o discuţie aplicată cu unul dintre cei mai apreciaţi, renumiţi şi solicitaţi esteticieni din România, numerele de telefon: 0730 052 545 şi 0721 188 186 şi adresa de e-mail: office@doctorkasem.ro vă stau la dispoziţie.