Imbatranirea, factorii ereditari sau modul de viata, incep sa isi lase urmele pe fata? Nu trebuie sa le mai priviti in oglinda intristati. Trebuie doar sa va doriti sa scapati de aceste neplaceri si noi iti oferim solutia.

Reintinerirea faciala este metoda cea mai moderna in medicina estetica. Aceasta inlatura contraindicatiile metodelor vechi de peeling chimic, dermabraziune sau peeling cu laser si desele reactii adverse ce insotesc aceste proceduri. Noua tehnologie utilizata de Kasem Aesthetic- reintinerirea faciala-  nu agreseaza pielea, ci induce o reactie activa de regenerare totala a pielii.

Dat fiind faptul ca regenerarea se produce natural, nu prin agresiune, rezultatele sunt remarcabile si persistente in timp. Nu este necesara o perioada de refacere, nu este contraindicata expunerea la soare in timpul tratamentului si se poate combina eficient cu diferite metode de ingrijire faciala pentru un rezultat suprem.
Sunt un bun candidat pentru reintinerire faciala?
Candidatul ideal pentru reintinerire este cel care indeplineste urmatoarele conditii:
– tegument facial afectat de riduri si/sau efecte solare
– riduri in jurul buzelor
– riduri la colturile oculare
– pete cauzate de soare sau pistrui
– nervii pigmentari si negii
– acnee sau cicatrici de la varicela
Pacientii pot beneficia de reintinerire faciala la orice varsta. Tratamentul implica mai multe tehnici si este personalizat in functie de necesitatea fiecarui pacient.