Fiind o problemă care ne afectează indiferent de vârstă sau de atenția pe care o oferim aspectului nostru, cearcănele destabilizează armonia facială imprimându-i un aspect lipsit de vitalitate. Lipsa hidratării, oboseala, înaintarea în vârstă sunt semne care se aștern pe fața noastră și ne obligă să ne prezentăm în fața celorlalți cu un aspect care, de cele mai multe ori, nu exprimă în mod corect starea de spirit, trăirile interioare.

Parte a tratamentelor estetice inovative, procedura de eliminare cearcăne este o modalitate rapidă și eficientă prin care este redat aspectul luminos şi tonic al feței.

tratament cearcane, eliminare cearcane

Această procedură poate fi definită ca: tratamentul estetic efectuat persoanelor care suferă de cearcăne, dar nu și de probleme la nivelul pleoapei inferioare ce necesită operație.

Mai multe informații în legătură cu această procedură estetică puteți citi în cele ce urmează.

Cum se realizează procedura de tratament cearcăne?

Pacientului îi este indicat să-și reia ciclul de somn normal și să se hidrateze adecvat pe durata tratamentului și după. Tratamentul constă în injectări în două sau trei şedinţe, la două săptămâni distanță, cu substanțe speciale în zona afectată de cearcăne și stimulare cu laser extern.

Care este perioada de recuperare în urma procedurii de eliminare cearcăne?

Pacientul poate să-și reia activitatea fizică normală imediat după tratament. Este posibil ca în prima sau a doua zi după tratament să apară vânătăi locale şi/ sau inflamaţie uşoară.

Cui nu i se adresează procedura impotriva cearcănelor?

Acest tratament este contraindicat persoanelor cu exces tegumentar ce necesită operație la nivelul pleoapei inferioare sau care prezintă afecțiuni ori infecții locale.

Care sunt riscurile procedurii de tratament cearcăne?

Atunci când sunt respectate indicațiile medicale nu există riscuri semnificative. Pot apărea reacții de inflamație locală accentuată dacă pacientul traumatizează zona respectivă prin frecare sau înțepare, cum este cazul unor proceduri cosmetice. De asemenea dacă pacientul masează excesiv zona injectată în prima și a doua zi substanța poate depăși locul injectat, și să producă mici modificări estetice.

 * Notă – în ziua injectării pacienții sunt sfătuiți să nu consume substanțe sau băuturi energizante sau excitante – cafea, alcool, ceai negru. Pacienții sunt sfătuiți să consume apă foarte multă, între 2 și 3,5 l pentru a se bucura cât mai mult de rezultatele obținute.

Află care sunt beneficiile procedurii de tratament cearcăne.

tratament cearcane

Concluzii

Pielea din zona ochilor este foarte sensibilă, fiind prima care arătă semnele de oboseală şi de îmbătrânire.

Cauzată de un stil de viaţă dezechilibrat, din cauza microcirculaţiei deficitare, din cauza moştenirii genetice, dar şi din cauza înaintării în vârstă, apariţia cearcănelor afectează în mod negativ înfăţişarea, imprimând un aer apatic şi lipsit de energie.

Eliminarea cearcănelor este o bună modalitate prin care aspectul întinerit şi tonic al feţei dumneavoastră este redat în totalitate, oferindu-vă o stare de bine, de energie şi de optimism.

Realizată cu materiale de cea mai bună calitate şi cu tehnică de ultimă generaţie, procedura de eliminare cearcăne pe care Dr. Kasem Abu Bakr v-o pune la dispoziţie este calea sigură şi eficientă pentru obţinerea rezultatelor dorite.

Dacă vă doriţi o înfăţişare tonică, lipsită de semnele lăsate de oboseală, trecerea timpului sau pierderea calităţii pielii din jurul ochilor, stabiliţi cât mai curând o programare pentru un consult şi o procedură realizată de unul dintre cei mai apreciaţi esteticieni din ţara noastră – Dr. Kasem Abu Bakr. Numerele de telefon: 0730 052 545 şi 0721 188 186  şi adresa de e-mail: office@doctorkasem.ro vă stau la dispoziţie.