10 trucuri de frumusețe esențiale care funcționează

Graba, ritmul actual de viață și stresul nu ne lasă întotdeauna mult timp pentru a ne îngriji. Pentru asta, tu te va pune ușor: vorbești 10 trucuri de frumusete esențiale care funcționează.

Straluceste pentru parul tau!

Sunt multe trucuri de frumusețe pentru păr care promit să ne ajute să arătăm un păr plin de strălucire, dar există unul care ni se pare mai eficient: uleiul de măsline. Acest truc simplu este de a arunca ulei de măsline de păr, răspândindu-l bine de la rădăcini până la vârfuri, lăsați-l să acționeze cel puțin două ore și apoi spălați-l cu normal, făcând mai multe treceri de șampon pentru a vă asigura că eliminați toate urmele. de ulei și nimic nu se clarifică cu apă fierbinte, este mai bine dacă este cald. Gata să strălucească!

Față fără cearcăne

Dacă doriți să ascundeți cearcănele enervante, luați notă: rujul roșu. Sună ciudat, dar funcționează. Mai întâi aplicați puțin ruj roșu cu o perie mică pentru toată zona ojerei. Apoi, îl amestec cu ajutorul aceleiași perii pe care le-ați folosit înainte, obțin cearcăne corectoare și îl aplic pe ele cu mici tampoane cu degetul și, în cele din urmă, aplic machiajul de bază pe care îl folosiți pentru întreaga față, concentrându-vă în zonă paharul pentru ochi, dar și aplicându-l atingând ușor cu degetele. Tonul roșu se va fi estompat și nu va exista nici o urmă de cearcăne. Este unul dintre trucurile frumuseții pe care ne place mai mult!

Mască naturală pentru o față fără pete

Dacă aveți nevoie de trucuri de frumusețe faciale eficiente pentru a combate petele de pe piele, avem ceea ce căutați. Vă recomand să o încercați cu această natură de mască: aveți nevoie doar de sucul unei lămâi și extrageți sucul câtorva frunze de aloe vera. Amestecați ambele ingrediente și apoi aplicați masca pe față și lăsați-o să acționeze aproximativ 25 de minute. Apoi clătiți cu apă călduță și uscați bine. Dacă faceți o singură dată pe săptămână, veți observa rezultatele.

Buzele mai moi

Vrei să te lauzi cu zâmbetul de impact? Există un truc pentru a exfolia buzele pe care propria actriță Jennifer Aniston le-a mărturisit că folosește: puțin zahăr și apă suficientă pentru a freca buzele și a le lăsa moi și curate. Functioneaza !

La revedere punctelor negre

Un alt truc al frumuseții pe care vi-l recomandăm este să remediați o altă mică problemă foarte frecventă: punctele negre. Dacă vrei să scapi de ele, trebuie doar să exfoliezi pielea cu un amestec format dintr-un pic de bicarbonat de sodiu, suc de aloe vera și câteva picături din sucul unei lămâi. Aplicați-l pe față, clătiți cu apă și uscați bine. Nu uitați că, în plus, pentru a combate punctele negre este esențial să vă demachiați și să curățați bine fața în fiecare zi, să beți multă apă și să mâncați o dietă sănătoasă și echilibrată.

Genele mai lungi fără mască

Doriți să vă îmbunătățiți genele? Cu puțină vaselină, ceea ce obțineți este atât de natural. Actrița Aida Folch , de exemplu, a mărturisit deja cu o ocazie că acesta este unul dintre trucurile frumuseții de acasă pe care le folosea atunci când nu este o mască de gene.

Împotriva vergeturilor

Un truc eficient pentru combaterea vergeturilor este aplicat de noaptea pe care Rosa Mosqueta îl dă pe corp și îl lasă să acționeze. Ajută la regenerarea pielii și la vindecare. Veți observa rezultatele!

Pentru piele mai moale

Ne plac trucurile frumuseții acasă, deoarece sunt ieftine și le putem pune în practică atunci când avem un moment pentru noi. În acest caz, veți da un sfat de frumusețe perfect pentru a avea o piele moale a corpului: o dată pe săptămână folosită la duș mănușa de păr de cal pentru masarea pielii și ajuta la îndepărtarea celulelor moarte pentru activare și îmbunătăți circulația. Această practică simplă va face ca pielea ta să arate ca a unui copil!

Trucul stelei frumuseții

Trucurile de frumusețe ale celebrului sunt întotdeauna foarte populare și adevărat, este că unele dintre ele sunt dintre cele mai curioase, dar altele sunt atât de elementare încât de multe ori vom uita importanța pe care o au pentru a purta o față perfectă. Unul dintre trucurile vedetei pentru a se lăuda cu îngrijirea feței și a luminii este desmaquillarse bine.

Popularul prezentator și colaborator a asigurat în mai multe rânduri că nu se culcă niciodată fără să-ți speli fața și să înlăture machiajul. În rutina lor de zi cu zi, primul pas este desmaquillarse ochii, apoi un pic de cremă de curățare pentru față, tonic facial și, în final, crema hidratantă. În plus, folosește și o perie pentru curățarea feței.