Operatie abdominoplastie, operatie de reducere a abdomenului    Abdominoplastie barbati, operatia de reducere a abdomenului

Fie ca suntem barbati sau femei, imaginea este importanta deopotriva. Toti ne dorim corpul de vis, fara burtica, fara colacei, gara straturi adipoase care sa ne faca sa aratam inestetic si care totodata ne aduc si frustrari. Ne place ca orice tinuta sa arate bine si sa ne puna in valoare, insa cand burtica iese in evidenta acest lucru ne forteaza sa apelam la vestimentatie larga care sa ascunda defectele, kilogramele in plus.

Nicio persoana nu e fericita intr-un corp inestetic si de aceea trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa ne transformam corpul astfel incat sa fim mandri de noi si sa ne simtim bine in corpul nostru. Miscarea, sportul, alimentatia sunt argumentele forte pentru un corp de invidiat, insa uneori aceste rezultate apar greu sau nu apar deloc, iar motivarea nu mai poate fi regasita. Pentru astfel de cazuri propunem solutia rapida, abdominoplastia, care va asigura abdomenul plat instant, insa pe care trebuie ulterior sa il pastrati cum spuneam prin sport si alimentatie echilibrata. Insa, sa fim seriosi, cu siguranta va fi mult mai usor si mult mai motivant sa avem grija sa ne mentinem atunci cand vedem ca aratam bine . Din acel moment trebuie doar tinuta greutatea sub control, iar starea mentala va fi cu totul alta. Tinutele vor veni mai bine pe noi, starea de bine va fi o stare generala de care ne vom bucura in fiecare zi, iar noi ne vom mandri de corpul nostru, de un abdomen plat demn de invidiat.

Abdominoplastia, operatia de remodelare a abdomenului este recomandata de asemenea femeilor ce au nascut si vor sa inalture excesul de piele, grasimea acumulata si vergeturile extrem de inestetice.

Trebuie retinut, insa ca abdomenul flasc uneori se datoreasca si lipsei de elasticitate cauzata de lipsa de sport. Deci este necesar pentru a va mentine corpul intr-o forma perfecta sa faceti sport dupa ce ati apelat la abdominoplastie, astfel incat sa creati o musculatura solida in aceasta zona pentru a evita lasarea pielii sau chiar ingrasarea, evident.
De asemenea alegeti o alimentatie sanatoasa, echilibrata care sa va asigure o imagine perfecta in fiecare zi, fara sa va mai temeti de ingrasare, celulita, vergeturi.

Clinica Kasem Aestetic este o clinica privata specializata in chirurgie plastica si tratamente estetice corporale si faciale ce ofera servicii personalizate, in functie de fiecare caz in parte, apeland la cea mai noua tehnologie. Este clinica care va asigura o recuperare mult mai rapida decat in alte clinici datorita tehnologiei cu laser ce asigura o executie “ca la carte” si o recuperare extrem de scurta in comparatie cu procedura chirurgicala clasica.