Arhive categorii: Frumuseţe

10 trucuri de frumusețe esențiale care funcționează

Graba, ritmul actual de viață și stresul nu ne lasă întotdeauna mult timp pentru a ne îngriji. Pentru asta, tu te va pune ușor: vorbești 10 trucuri de frumusete esențiale care funcționează.

Straluceste pentru parul tau!

Sunt multe trucuri de frumusețe pentru păr care promit să ne ajute să arătăm un păr plin de strălucire, dar există unul care ni se pare mai eficient: uleiul de măsline. Acest truc simplu este de a arunca ulei de măsline de păr, răspândindu-l bine de la rădăcini până la vârfuri, lăsați-l să acționeze cel puțin două ore și apoi spălați-l cu normal, făcând mai multe treceri de șampon pentru a vă asigura că eliminați toate urmele. de ulei și nimic nu se clarifică cu apă fierbinte, este mai bine dacă este cald. Gata să strălucească!

Față fără cearcăne

Dacă doriți să ascundeți cearcănele enervante, luați notă: rujul roșu. Sună ciudat, dar funcționează. Mai întâi aplicați puțin ruj roșu cu o perie mică pentru toată zona ojerei. Apoi, îl amestec cu ajutorul aceleiași perii pe care le-ați folosit înainte, obțin cearcăne corectoare și îl aplic pe ele cu mici tampoane cu degetul și, în cele din urmă, aplic machiajul de bază pe care îl folosiți pentru întreaga față, concentrându-vă în zonă paharul pentru ochi, dar și aplicându-l atingând ușor cu degetele. Tonul roșu se va fi estompat și nu va exista nici o urmă de cearcăne. Este unul dintre trucurile frumuseții pe care ne place mai mult!

Mască naturală pentru o față fără pete

Dacă aveți nevoie de trucuri de frumusețe faciale eficiente pentru a combate petele de pe piele, avem ceea ce căutați. Vă recomand să o încercați cu această natură de mască: aveți nevoie doar de sucul unei lămâi și extrageți sucul câtorva frunze de aloe vera. Amestecați ambele ingrediente și apoi aplicați masca pe față și lăsați-o să acționeze aproximativ 25 de minute. Apoi clătiți cu apă călduță și uscați bine. Dacă faceți o singură dată pe săptămână, veți observa rezultatele.

Buzele mai moi

Vrei să te lauzi cu zâmbetul de impact? Există un truc pentru a exfolia buzele pe care propria actriță Jennifer Aniston le-a mărturisit că folosește: puțin zahăr și apă suficientă pentru a freca buzele și a le lăsa moi și curate. Functioneaza !

La revedere punctelor negre

Un alt truc al frumuseții pe care vi-l recomandăm este să remediați o altă mică problemă foarte frecventă: punctele negre. Dacă vrei să scapi de ele, trebuie doar să exfoliezi pielea cu un amestec format dintr-un pic de bicarbonat de sodiu, suc de aloe vera și câteva picături din sucul unei lămâi. Aplicați-l pe față, clătiți cu apă și uscați bine. Nu uitați că, în plus, pentru a combate punctele negre este esențial să vă demachiați și să curățați bine fața în fiecare zi, să beți multă apă și să mâncați o dietă sănătoasă și echilibrată.

Genele mai lungi fără mască

Doriți să vă îmbunătățiți genele? Cu puțină vaselină, ceea ce obțineți este atât de natural. Actrița Aida Folch , de exemplu, a mărturisit deja cu o ocazie că acesta este unul dintre trucurile frumuseții de acasă pe care le folosea atunci când nu este o mască de gene.

Împotriva vergeturilor

Un truc eficient pentru combaterea vergeturilor este aplicat de noaptea pe care Rosa Mosqueta îl dă pe corp și îl lasă să acționeze. Ajută la regenerarea pielii și la vindecare. Veți observa rezultatele!

Pentru piele mai moale

Ne plac trucurile frumuseții acasă, deoarece sunt ieftine și le putem pune în practică atunci când avem un moment pentru noi. În acest caz, veți da un sfat de frumusețe perfect pentru a avea o piele moale a corpului: o dată pe săptămână folosită la duș mănușa de păr de cal pentru masarea pielii și ajuta la îndepărtarea celulelor moarte pentru activare și îmbunătăți circulația. Această practică simplă va face ca pielea ta să arate ca a unui copil!

Trucul stelei frumuseții

Trucurile de frumusețe ale celebrului sunt întotdeauna foarte populare și adevărat, este că unele dintre ele sunt dintre cele mai curioase, dar altele sunt atât de elementare încât de multe ori vom uita importanța pe care o au pentru a purta o față perfectă. Unul dintre trucurile vedetei pentru a se lăuda cu îngrijirea feței și a luminii este desmaquillarse bine.

Popularul prezentator și colaborator a asigurat în mai multe rânduri că nu se culcă niciodată fără să-ți speli fața și să înlăture machiajul. În rutina lor de zi cu zi, primul pas este desmaquillarse ochii, apoi un pic de cremă de curățare pentru față, tonic facial și, în final, crema hidratantă. În plus, folosește și o perie pentru curățarea feței.

10 sfaturi pentru a ne îngriji pielea iarna

Iarna nu putem neglija îngrijirea pielii noastre, este dintr-o epocă în care suntem expuși la schimbări constante de temperatură, frig de vânt și alte fenomene care ne slăbesc derma. Pentru aceasta, în această postare vom oferi 10 sfaturi pentru îngrijirea corectă a blănii noastre iarna.

În această stație, sângele vasului este contractat cu funcția de menținere a corpului de căldură. Unele dintre simptomele care apar pentru această cauză sunt deshidratarea, etanșeitatea sau formarea de fisuri în pielea noastră, în special în zonele expuse în mod constant la agenți externi precum sunt fața și mâinile. Pentru că este de o importanță vitală să menținem ritualul de hidratare a pielii noastre până în ziua de azi.

  Trebuie remarcat faptul că nu toate tipurile de piele care suferă aceste consecințe în același grad, cele mai afectate sunt cele uscate și subțiri, de asemenea cele sensibile și atopice. Pe de altă parte, grăsimile pielii nu suferă multe daune datorită unui strat mai ridicat de protecție, permițând menținerea dermei hidratată într-o măsură mai mare. 

Trucuri pentru a menține o hidratare adecvată a pielii noastre în timpul iernii

  1. Aplicați crema hidratantă zilnic, în principal pe față și pe mâini, deoarece acestea sunt zonele cele mai expuse la schimbări bruște de temperatură și frig, formând fisuri și provocând dureri destul de enervante.
  2. Curățarea pielii feței de două ori pe zi, cu scopul de a elimina grăsimea, transpirația sau contaminarea, printre alte substanțe.
  3. Hidratează-ne buzele ori de câte ori este necesar să ungi cacao și unt de shea. Este foarte utilă hidratarea lor înainte de culcare, astfel produsul este menținut atât de durabil în pielea noastră.
  4. Hidratarea mâinilor noastre ori de câte ori este necesar, la fel ca fața, sunt întotdeauna expuse la inclemența vremii. Trebuie să folosiți o cremă hidratantă exclusiv pentru mână și să o aplicați în mod regulat după spălarea mâinilor și înainte de culcare.
  5. Este necesar să ne protejăm pielea de razele UVA și UVB, pentru aceasta trebuie să folosim protecție solară, deși există soare.
  6. Protejați pielea mai sensibilă și este fața, mâinile și urechile cu bucăți de haina ca eșarfe, căști de protecție și mănuși.
  7. Consumul de apă într-o continuă menținere a unei hidratări adecvate a pielii.
  8. Evitați dușurile cu apă foarte fierbinte, este de preferat să folosiți apă caldă. Un sfat este să aplicăm atingeri moi cu prosopul pentru a ne usca, nu este necesar să frecați pielea, deoarece este foarte probabil ca aceasta să se irite și să apară roșeață.
  9. În cazul folosirii machiajului, este de preferat să recurgeți la produsele cosmetice din silicon, în acest fel se evită ca temperaturile scăzute să afecteze derma.
  10. Este important ca încălzirea să nu se găsească în partea de sus a celui de-al 24- lea și să usuce atmosfera și, astfel, pielea, este convenabil să folosiți umidificatoare pentru a transforma mediul și nu rezultă atât de uscat.

Măști, voaluri și alginate

Am auzit vorbind despre măști făcând mulți ani, iar acum putem găsi în mai multe texturi de diferite formate și proprietăți diferite. Măștile venite fac timp pentru viața noastră ca un singur tratament de întărire, iar astăzi în ziua de azi sunt ceva esențial pentru îngrijire intensivă și întreținere.

După cum am spus, există de multe tipuri, texturi și componente, hidratante, hrănitoare, liniștitoare, purificatoare, etc … și întotdeauna sunt o scuză bună pentru a se bucura de un moment pentru ei înșiși în cea mai pură relaxare. Permiteți-vă aceste momente cel puțin o dată pe săptămână, sunt doar 20 de minute din timpul dvs. și pielea vă mulțumesc.

Folosiți protecție solară

Soarele pe care îl iluminăm în fiecare zi, într-o măsură mai mare sau mai mică, de aceea ne expunem mereu la radiații solare, atât vara, cât și iarna.

Este important ca în fiecare zi să aveți grijă de pielea dvs. de expoziții și, deși nu observați sau nu păreați grave, momentele expuse la soare afectează pielea dacă nu protejați bine și, deoarece pielea are memorie, pe termen lung este produc îmbătrânirea prematură a pielii și uneori pot apărea chiar probleme ale pielii.

Păstrați temperatura sub control

Așa cum am spus, iarna ne confruntăm cu multe schimbări de temperatură datorită diferenței de a fi în interior, exterior, vreme, vânt, etc … Pe de o parte, frigul și vântul străzii și altul încălzirea atunci când am mers în orice unitate sau în propria noastră casă și, după cum se știe deja, acest lucru este foarte dăunător pentru piele și că aceste modificări modifică funcționarea lor normală și, de asemenea, se usucă considerabil.

În aceste momente, atunci când intră în acțiune și are și mai multă importanță, dacă este posibil, îngrijirea zilnică a pielii și aplică cel puțin dimineața și noaptea, o cremă hidratantă.

Un alt element care poate provoca leziuni și uscarea pielii este apa fierbinte. Când răcorește, de multe ori păcătuim pentru a folosi apa foarte fierbinte la duș pentru a ne încălzi sau chiar a ieși din duș pentru a curăța fața și, deși este reconfortant pentru o vreme, este foarte agresiv pentru piele, poate ajunge să provoace arsuri, roșeață și care, în plus, elimină manta hidrolipidică care protejează și menține hidratată și hrănită pielea noastră.

Vă recomandăm să folosiți apă caldă în măsura posibilului și să terminați dușul și să curățați facialul cu apă rece pentru a activa circulația, pentru a ajuta la închiderea porilor dilatați de căldură și pentru a calma pielea.