Lifting cervical (gusa)

lifting-facial-cervical

Depunerile de grăsime şi surplusul de piele de la nivelul gâtului au o influenţă negativă asupra aspectului general, rezultând în modificarea semnificativă a întregii fizionomii.

Moştenirea genetică sau procesul de îmbătrânire sunt cauzele pentru care multe persoane se confruntă cu existența bărbiei duble. Acest defect poate produce disconfort şi nemulţumire în legătură cu imaginea personală. Eliminarea grăsimii şi a excesului de piele oferă o nouă formă feţei, cu proporţii armonioase.

Pentru obţinerea unei fizionomii echilibrate, cu aspect tonic şi o linie a maxilarului bine definită, intervenţia de lifting cervical este cea mai sigură şi eficientă soluţie.

Kasem Aesthetic vă oferă metoda cea mai potrivită pentru îndepărtarea efectelor inestetice produse de bărbia dublă: operaţia de lifting cervical cu laser.

Dacă simțiți că imaginea vă este afectată de existenţa depunerilor de grăsime şi a excesului de piele de la nivelul gâtului, este cazul să apelaţi la chirurgia estetică pentru a îndepărta această problemă. În cele ce urmează vă prezentăm câteva detalii în legătură cu modalitatea de realizare a acestei proceduri.

lifting-cervical

Ce este operaţia de lifting cervical?

Este intervenția chirurgicală prin care se elimină surplusul de grăsime și piele de la nivelul gușei.

Cui i se adresează operaţia de lifting cervical?

Această intervenție este indicată persoanelor care prezintă bărbie dublă în diferite grade de afecțiune.

Cum se face intervenţia de lifting cervical?

În cazul în care surplusul de piele nu este într-o cantitate mare, se realizează liposculptură cu laser special. Astfel, excesul de grăsime va fi eliminat cu ușurință. Laserul produce și tonifierea pielii care treptat se va retrage în mod natural.

În cazul în care excesul de piele este accentuat se face o incizie în spatele urechilor, în fiecare parte a feței. Prin acest pas, se realizează întinderea pielii și a stratului muscular subiacent (plasat dedesubt) pentru a reda o formă plăcută zonei cervicale.

Intervenția se execută sub anestezie generală. Aceasta este cea mai bună alegere pentru siguranța și confortul pacientului în realizarea operației.

Spitalizarea este necesară după această procedură chirurgicală. Pacientul va fi ținut sub atenția medicului o noapte.

Cât durează şi în ce constă recuperarea după liftingul cervical?

După intervenție, pacientului i se aplică un pansament compresiv local ce trebuie menținut 21 de zile. În cazul în care se realizează incizii, pentru fiecare din ele se va plasa un pansament local ce se păstreazăde asemenea, 21 de zile. Pot apărea inflamații locale și vânătăi care vor dispărea după o perioadă de 3-14 zile, depinzând de organismul pacientului.

 

Cui nu i se adresează operaţia de lifting facial?

Această intervenție este contraindicată pacienților cu infecții tegumentare locale sau afecțiuni grave ale pielii faciale.

Care sunt riscurile liftingului cervical?

Intervenția  de lifting cervical este realizată cu ajutorul laserului, deci riscurile de hemoragie, infecție sau durere accentuată sunt aproape eliminate. Pacientul va simți doar o senzație locală de ușor disconfort până la vindecare, singura reacție care ar putea apărea fiind formarea de serom. Această mică complicație reprezintă secreția unui lichid limfatic în zona operată ce va dispărea de la sine sau prin reintervenție minoră de aspirație.

Notă* – Intervenția este realizată cu ajutorul tehnologiei laser și a metodelor care elimină riscul apariţiei traumatismelor, asigurând o mai mare finețe și acuratețe actului chirurgical. Recuperarea este mai rapidă, durerile fiind eliminate aproape în totalitate. Riscurile se reduc semnificativ în cazul acestei proceduri, în comparație cu intervenția clasică.

260

Concluzii

Operaţia de lifting cervical oferă proporţionalitate trăsăturilor faciale.

Apelând la procedura de eliminare  gușă, veți beneficia de o linie a maxilarului ideal definită şi un aspect tonic şi întinerit al feţei. Această operație este realizată în conformitate cu nevoile particulare ale fiecărui pacient, cu tehnica de ultimă generaţie şi maximum de profesionalism.

Dacă v-aţi decis să apelaţi la operaţia de lifting cervical cu laser pentru a vă redobândi aspectul armonios al feţei sau dacă aveţi întrebări suplimentare în legătură cu această procedură, vă stăm la dispoziţie la numerele de telefon: 0730 052 545 şi 0721 188 186  sau la adresa de e-mail: office@doctorkasem.ro.